Társadalmi szerepvállalás

Munkatársak

Képzett munkatársaink az elmúlt évek során többnyire multinacionális vállalatoknál, több esetben külföldön szereztek tapasztalatot. Ennél fogva nem idegen számunkra a nyugat-európai munkakultúra, vagy a világszínvonalú minőség fogalma.

Gyártási folyamataink során ugyanazt a precizitást követeljük meg kollégáinktól, amihez már egyébként is hozzászoktak, ám mindezt még nagyobb felelősség terhe alatt. Cégünknél ugyanis a családias légkör mellett, a viszonylag kis létszám miatt is fontos az önállóbb és konstruktívabb gondolkodás és hozzáállás.

Természetesen a munkatársak tanulási lehetőségeinek is teret adunk, hiszen a folyamatos fejlődés mindkét félnek kölcsönösen előnyös és fontos. Mindemellett, az új technológiák, szoftverek, munkafolyamatok elsajátítására belső oktatásokon van lehetőség.

 
Szeretne munkatársunk lenni?

Környezetvédelem

Az EASTURN kft. elkötelezett a környezetvédelem és a kibocsátott káros anyagok csökkentésének a terén. A gyártás során törekszünk a minimális anyagfelhasználásra és környezetünk minimális terhelésére. A környezetvédelmi irányelveinkben meghatározott alapelvek betartása minden munkatársunk számára megkérdőjelezhetetlen.

Cégünk a működéséhez és induláshoz szükséges befektetéseit tulajdonosainak saját tőkéjéből finanszírozta, 2016-ig sem állami sem egyéb támogatást nem vettünk igénybe. Ez azt is jelenti, hogy véletlenül sem engedhettünk meg magunknak felesleges, esetleg rosszul átgondolt beruházást. Minden szükséges innovációt komolyabb költségelemzés és értékelemzés előz meg, így minimálisra csökkentjük a kiadásainkat, ezzel együtt pedig a szervezet ökológiai lábnyomát. Hulladékkezelésünk az ISO 14001:2005 szabvány szerint dokumentáltan működik, mely teljes mértékben megfelel az EU-s irányelveknek.

Megfelelőségi nyilatkozat - magyar nyelvű Megfelelőségi nyilatkozat- angol nyelvű

Termékek és vevők

Elhivatottság, precizitás, és rugalmasság. - Ezekkel a szavakkal tudnánk leírni legrövidebben cégpolitikánkat, működésünket.

A fentiek mellett természetesen nem felejthetjük el a határidők fontosságának jelentőségét, és a cégen belüli folyamatos fejlesztéseket, innovációt. Megrendeléseink teljesítéséhez az eszközpark bővítése mellett szükség volt a megfelelő folyamatok kialakítására, munkatársaink esetleges képzésére, és a vevőink egyedi igényeinek kiszolgálására is.

Vevőinkkel a kétirányú kommunikáció állandó, hiszen az esetleges fejlesztések, kérések, szakembereink visszajelzése nélkül nem mindig működhetnének. Gyakori hogy megrendelőink rugalmasságunkat teszik próbára, amit nem csak hangoztatunk, hanem rendszerint bizonyítunk is! Kiváló és állandó minőséget gyártani. Határidőre. – Ez a célunk!

 
ISO tanúsítvány - magyar nyelvű ISO tanúsítvány - angol nyelvű