Termékeink

CNC fúrás, CNC fúrás árak, CNC fúrás BudapestVállalatunk e téren teljes körű szolgáltatást nyújt: megtervezzük a 3D-s modellt, elkészítjük a gyártási programot a CNC fúró gép vezérlőjéhez igazítva és legyártjuk az alkatrészt saját CNC fúrás részlegünkön. Saját mérnökeink szorosan együttműködnek partnercégünkkel.

Maga a CNC fúrás Budapesten annyit tesz, hogy CNC technológiát alkalmazó géppel végzett fúrás. Így már kicsit barátságosabb ugyan, de még mindig nem derült ki, mit is takar a három betű. A CNC egy angol betűszó, a Computer Numerical Control rövidítése.

Számítógépes vezérlésű CNC fúrás és megmunkáló központjaink és esztergáinknak köszönhetően néhány éve megkezdhettük ügyfeleink teljesen egyedi eszközökre vonatkozó igényeinek kielégítését is. 3+ dimenziós gépeinkkel képesek vagyunk szinte tetszőleges bonyolultságú alkatrész legyártására. Ilyen jellegű munkákat vállalunk kész elképzelések alapján is, de igény szerint mi magunk elvégezzük a tervezést is, amennyiben az ügyfélnek erre van igénye. Az esetek nagyobb részében a megrendelőnek szüksége van egy megoldásra egy fennálló problémával kapcsolatban, de a kivitelezés mikéntjét ránk bízza. Ilyen esetekben mérnökeink helyszíni szemle alapján megoldást keresnek a problémára, megtervezik a szükséges alkatrészeket számítógéppel, ellenőrzik mechanikai működésüket, problémamentességét, majd legyártják őket. Egyedi megállapodások alapján az elkészült alkatrészeket beszerelik és karban is tartják.

 


CNC fúrás Busaesten kiemelkedő árakon. CNC fúrás árainkról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

Ebben a kategóriában nem található termék!