Termékeink

CNC fúrás, CNC fúrás árak, CNC fúrás Budapest

 

 

Vállalatunke téren teljes körű szolgáltatást nyújt: megtervezzük a 3D-s modellt,elkészítjük a gyártási programot a CNC fúró gép vezérlőjéhezigazítva és legyártjuk az alkatrészt saját CNC fúrás részlegünkön.Saját mérnökeink szorosan együttműködnek partnercégünkkel.

 

 

Magaa CNC fúrás Budapesten annyittesz, hogy CNC technológiát alkalmazó géppel végzett fúrás. Így márkicsit barátságosabb ugyan, de még mindig nem derült ki, mit is takar a hárombetű. A CNC egy angol betűszó, a Computer Numerical Control rövidítése.

Számítógépesvezérlésű CNC fúrás ésmegmunkáló központjaink és esztergáinknak köszönhetően néhány éve megkezdhettükügyfeleink teljesen egyedi eszközökre vonatkozó igényeinek kielégítését is.

3+dimenziós gépeinkkel képesek vagyunk szinte tetszőleges bonyolultságú alkatrészlegyártására. Ilyen jellegű munkákat vállalunk kész elképzelések alapján is, deigény szerint mi magunk elvégezzük a tervezést is, amennyiben az ügyfélnek errevan igénye. Az esetek nagyobb részében a megrendelőnek szüksége van egymegoldásra egy fennálló problémával kapcsolatban, de a kivitelezés mikéntjétránk bízza. Ilyen esetekben mérnökeink helyszíni szemle alapján megoldástkeresnek a problémára, megtervezik a szükséges alkatrészeket számítógéppel,ellenőrzik mechanikai működésüket, problémamentességét, majd legyártják őket.

Egyedi megállapodások alapján az elkészült alkatrészeket beszerelik és karbanis tartják.

 

CNC fúrás, CNC fúrás árak, CNC fúrás Budapest

 

 

 

 

CNC fúrás Busaesten kiemelkedő árakon. CNC fúrás árainkról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

 

Ebben a kategóriában nem található termék!