Bemutatkozás

Cnc marás, cnc megmunkálás, cnc fúrás

Üdvözöljük az EASTURN.EU Kft. új weblapján !
 
Családi vállalkozásként kezdte meg cégünk évekkel ezelőtt működését az 1995-ös évben, és azokban az időkben az ipari, fém-ipari és kisebb automatizálási munkák kivitelezése tartozott a feladataink közé.
 
Azonban napjainkban fő tevékenységeink közé tartozik a CNC megmunkálás, CNC marás, CNC fúrás, illetve az alkatrészek gyártása, és ezek kiegészítő tevékenységei.
 
Szakértő csapatunk az ISO 9001-es szabvány irányelveinek megfelelően (ISO 9001:2008) nagy pontosságú CNC eszterga gépeken, CNC-marógépeken, rendszeresen auditált mérő és ellenőrzőeszközökkel, precíziós műszerekkel végzik a kiosztott feladatokat kitűnő minőségben. Ezt a munkafolyamatot egészíti ki még a mérnökeink által üzemeltetett vállalatirányítási rendszerünk használata a mindennapokban.
 
Többfajta szériákban, méretben, és a legsokoldalúbb anyagtípusokból készülnek gyártmányaink, amelyet néha megelőz az  esetenkénti prototípusok gyártása is. A partnereink segítenek a szükséges felületkezelési eljárások elvégzésében.
 
Egy amerikai tulajdonban lévő részvénytársaság számít a legfőbb megrendelőnknek, akiknek évek óta készítünk különféle alkatrészeket, melyeket orvosi műszerekbe építenek be, de rendszeresen gyártunk még ezek mellett még méréstechnikai eszközök finommechanikai alkatrészeit, valamint élelmiszer ipari gépsorok elemeit is.
 
Tekintse meg weboldalunkat, melyen reméljük, hogy minden szükséges információt megtalál, és Ön is hamarosan Partnerünké válik !

Kapcsolat